Такий шашлик готуватимете ще не раз: ідеальний маринад до м'яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
М'ясо виходить ніжним та смачним
З настанням тепла багато хто уже відкрив або незабаром відкриють сезон шашликів. Маринадів до м'яса існує велика кількість, як от маринад з додаванням чорного чаю.
Але одним із найбільш вдалих вважається маринад на пиві. Рецептом з нами поділилися на порталі "elen.pp.ua".
Як приготувати маринад на пиві
Інгредієнти:
- свинина — 2 кг;
- світле пиво — 1 л;
- ріпчаста цибуля – 1 кг;
- часник – 2 зуб.;
- коріандр (мелений) – 5 г;
- чорний мелений перець – 5 кг;
- червоний мелений перець – дрібка;
- сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
- Свинину промити, промокнути паперовими серветками.
- Нарізати досить великими шматками.
- Скласти м'ясо у миску.
- Часник видавити через прес.
- Цибулю порізати тонкими півкільцями й розім'яти її руками, щоб вона пустила сік.
- Покласти до м’яса цибулю, часник, спеції, перемішати, щоб всі компоненти розподілилися рівномірно.
- Залити м’ясо пивом і прибрати в холодильник, як мінімум на дві години, а краще на ніч.
А якщо ви любитель незвичайних маринадів рекомендуємо також приготувати шашлик у кавовому маринаді за рецептом "Телеграфа". У такого м'яса витончений аромат та неперевершений смак.