Діти забудуть навіть про піцу: ситний перекус зі звичайного багету

Читать на русском
Автор

Смакота за лічені хвилини

Чого тільки ми на перекушування не готували — і різноманітні намазки, і бутерброди, і лаваші з начинкою. Сьогодні ж потішимо незвичайним рецептом.

Варто лише раз приготувати фарширований багет за рецептом "Ідей для сніданку та вечері" — і він підкорить вас із першого ж укусу. Готуйте одразу багато: діти братимуть його до школи і їсти замість покупної піци, а дорослі — на роботу.

Як приготувати фарширований багет з курочкою, сиром і печерицями.

Інгредієнти:

  • багет — 2 шт.;
  • куряче філе — 1 шт.;
  • печериці – 200 р.;
  • помідор – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • зелень – до свого смаку;
  • сметана – 250 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • сіль, перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курку, гриби та цибулину миємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо все разом на розігрітій сковороді з рослинною олією. Солимо, перчимо, додаємо сметану. Доводимо все до кипіння та знімаємо з вогню.
  2. Уздовж розрізаємо багет навпіл і виймаємо м'якуш. У середину відправляємо приготовану начинку.
  3. Форму для запікання застеляємо фольгою і викладаємо підготовлені багети. Посипаємо їх тертим на великій тертці сиром, прикрашаємо все скибочками помідора, подрібненою зеленню і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

З багета також можна приготувати гарячі бутерброди. Це ідеальний перекус за кілька хвилин.