Діти забудуть навіть про піцу: ситний перекус зі звичайного багету
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смакота за лічені хвилини
Чого тільки ми на перекушування не готували — і різноманітні намазки, і бутерброди, і лаваші з начинкою. Сьогодні ж потішимо незвичайним рецептом.
Варто лише раз приготувати фарширований багет за рецептом "Ідей для сніданку та вечері" — і він підкорить вас із першого ж укусу. Готуйте одразу багато: діти братимуть його до школи і їсти замість покупної піци, а дорослі — на роботу.
Як приготувати фарширований багет з курочкою, сиром і печерицями.
Інгредієнти:
- багет — 2 шт.;
- куряче філе — 1 шт.;
- печериці – 200 р.;
- помідор – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- зелень – до свого смаку;
- сметана – 250 г;
- твердий сир – 100 г;
- сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Курку, гриби та цибулину миємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо все разом на розігрітій сковороді з рослинною олією. Солимо, перчимо, додаємо сметану. Доводимо все до кипіння та знімаємо з вогню.
- Уздовж розрізаємо багет навпіл і виймаємо м'якуш. У середину відправляємо приготовану начинку.
- Форму для запікання застеляємо фольгою і викладаємо підготовлені багети. Посипаємо їх тертим на великій тертці сиром, прикрашаємо все скибочками помідора, подрібненою зеленню і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
З багета також можна приготувати гарячі бутерброди. Це ідеальний перекус за кілька хвилин.