Пишні та смачні оладки навіть без молока та яєць: сніданок, який розмітуть зі столу за хвилину
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ні молока, ні яєць у цих оладках
Пишні, ситні оладки — один із найпопулярніших сніданків. А що робити тим, хто дотримується Великого посту?
Такий фантастичний сніданок за рецептом "Різних млинців" можна приготувати навіть без молока, яєць і ніхто навіть не здогадається, що ці оладки пісні. Проте такий сніданок за буквально за хвилину зникне з тарілок найвибагливіших дітей.
Як приготувати пісні вівсяні оладки з бананами
Інгредієнти:
- 100 г вівсяних пластівців;
- 50 г родзинок;
- 1 банан;
- 1 ст. л. соняшникової олії + для смаження;
- половина чайної ложки розпушувача для тіста;
- 3 ст. л. пшеничного борошна;
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
- Вівсяні пластівці заливаємо склянкою окропу і залишаємо на півгодини, щоб вони охолонули. Після цього проціджуємо через сито.
- Ретельно миємо родзинки, заливаємо його гарячою водою на 20 хвилин.
- Змішуємо борошно із сіллю та розпушувачем тіста.
- Змішуємо вівсяні пластівці з нарізаним шматочками бананом. Усі подрібнюємо за допомогою блендера. Туди ж додаємо родзинки, суміш борошна та солі, соняшникову олію. Замішуємо тісто і залишаємо його на 10 хвилин "відпочити".
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Ложкою викладаємо тісто, формуючи тонкі оладки. Смажимо їх до золотистості з обох боків.
Подаємо оладки з варенням, джемом чи медом. Ті, хто пост не дотримується, може поласувати ними з домашньою сметаною.