Пишні та смачні оладки навіть без молока та яєць: сніданок, який розмітуть зі столу за хвилину

Читать на русском
Автор
25869
Ніхто не здогадається, що оладки пісні
Ніхто не здогадається, що оладки пісні. Фото babusyni-retsepty

Ні молока, ні яєць у цих оладках

Пишні, ситні оладки — один із найпопулярніших сніданків. А що робити тим, хто дотримується Великого посту?

Такий фантастичний сніданок за рецептом "Різних млинців" можна приготувати навіть без молока, яєць і ніхто навіть не здогадається, що ці оладки пісні. Проте такий сніданок за буквально за хвилину зникне з тарілок найвибагливіших дітей.

Як приготувати пісні вівсяні оладки з бананами

Інгредієнти:

  • 100 г вівсяних пластівців;
  • 50 г родзинок;
  • 1 банан;
  • 1 ст. л. соняшникової олії + для смаження;
  • половина чайної ложки розпушувача для тіста;
  • 3 ст. л. пшеничного борошна;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

  1. Вівсяні пластівці заливаємо склянкою окропу і залишаємо на півгодини, щоб вони охолонули. Після цього проціджуємо через сито.
  2. Ретельно миємо родзинки, заливаємо його гарячою водою на 20 хвилин.
  3. Змішуємо борошно із сіллю та розпушувачем тіста.
  4. Змішуємо вівсяні пластівці з нарізаним шматочками бананом. Усі подрібнюємо за допомогою блендера. Туди ж додаємо родзинки, суміш борошна та солі, соняшникову олію. Замішуємо тісто і залишаємо його на 10 хвилин "відпочити".
  5. Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Ложкою викладаємо тісто, формуючи тонкі оладки. Смажимо їх до золотистості з обох боків.

Подаємо оладки з варенням, джемом чи медом. Ті, хто пост не дотримується, може поласувати ними з домашньою сметаною.