Приготуєте навіть без духовки: смачна підчеревина за 20 хвилин

Читать на русском
Автор

На святковий стіл чи на вечерю

Смачну підчеревину можна приготувати не лише на великодній стіл — ця страва буде актуальна навіть у будні. З підчеревини можна робити смачні бутерброди або подавати чи не до будь-якого гарніру.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом підчеревини, яку можна приготувати нашвидкуруч навіть без використання духовки. А опублікували його на Instagram-сторінці "bouquet_of_bruschettas".

Як приготувати підчеревину

Інгредієнти:

  • підчеревина – 600 г;
  • нитка;
  • вода – 2 л;
  • сіль – 60-70 г;
  • лаврове листя – 3 шт.;
  • гвоздика – 3-4 шт.;
  • перець горошком – 10 шт.;
  • коріандр – 1/2 ч. л.;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • чорний перець – 1/2 ч. л.;
  • дрібка копченої паприки;

Спосіб приготування:

  1. Підчеревину перев’язати ниткою, щоб м’ясо не скрутилося під час варіння.
  2. У киплячу воду додати сіль, лавровий лист, гвоздику, перець горошком і коріандр.
  3. Опустити підчеревину в окріп і варити рівно 20 хвилин.
  4. Вийняти м’ясо з бульйону, зняти нитки та, поки воно ще гаряче, натерти сумішшю давленого часнику, чорного перцю та копченої паприки.
  5. Залишити підчеревину охолоджуватися за кімнатної температури.
  6. Коли м’ясо охолоне – покласти його в холодильник.

Раніше ми писали, як приготувати свинину в лушпинні цибулі. Приготоване таким чином м’ясо буде ніжним і ароматним.