Обережно, це неможливо смачно: швидкий рецепт намазки на випадок раптового голоду
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Її так приємно намазати на грінки чи крекери
Оселедець — не лише корисний та смачний, а й бюджетний продукт. Як правило, ми подаємо її як самостійну страву або додавати її до різних салатів. А якщо приготувати з неї намазку?
Такий паштет стане як чудовою намазкою для ранкових бутербродів, а якщо подати його в тарталетках — чудовою закускою на святковий стіл. Спробувавши, близькі та гості подумають, що ви подали бутерброди із червоною рибою. Рецептом такої намазки ділиться Shuba.
Як приготувати паштет з оселедця та плавленого сиру
Інгредієнти на 4 порції:
- оселедець, філе — 100 г;
- плавлений сир — 100 г;
- морква — 2 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- цибуля зелена — 2 шт.;
- кріп, пучок — 1 шт.;
- очищені волоські горіхи — 30 г.
Спосіб приготування:
- Миємо і відварюємо моркву. Коли вона охолоне, чистимо від шкірки та нарізаємо кільцями.
- Кріп та зелену цибулю ретельно миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і довільно подрібнюємо. Часник чистимо і кожен зубчик ділимо на дві частини. Філе оселедця нарізаємо довільно, а волоські горіхи подрібнюємо.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера та ретельно перемішуємо на середній швидкості до однорідної маси.
Подаємо намазку з домашнім хлібом та насолоджуємось. Це надзвичайно смачно.