Обережно, це неможливо смачно: швидкий рецепт намазки на випадок раптового голоду

Читать на русском
Автор

Її так приємно намазати на грінки чи крекери

Оселедець — не лише корисний та смачний, а й бюджетний продукт. Як правило, ми подаємо її як самостійну страву або додавати її до різних салатів. А якщо приготувати з неї намазку?

Такий паштет стане як чудовою намазкою для ранкових бутербродів, а якщо подати його в тарталетках — чудовою закускою на святковий стіл. Спробувавши, близькі та гості подумають, що ви подали бутерброди із червоною рибою. Рецептом такої намазки ділиться Shuba.

Як приготувати паштет з оселедця та плавленого сиру

Інгредієнти на 4 порції:

  • оселедець, філе — 100 г;
  • плавлений сир — 100 г;
  • морква — 2 шт.;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • цибуля зелена — 2 шт.;
  • кріп, пучок — 1 шт.;
  • очищені волоські горіхи — 30 г.

Спосіб приготування:

  1. Миємо і відварюємо моркву. Коли вона охолоне, чистимо від шкірки та нарізаємо кільцями.
  2. Кріп та зелену цибулю ретельно миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і довільно подрібнюємо. Часник чистимо і кожен зубчик ділимо на дві частини. Філе оселедця нарізаємо довільно, а волоські горіхи подрібнюємо.
  3. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера та ретельно перемішуємо на середній швидкості до однорідної маси.

Подаємо намазку з домашнім хлібом та насолоджуємось. Це надзвичайно смачно.