Обережно, це неможливо смачно: швидкий рецепт намазки на випадок раптового голоду

Читать на русском
Автор
91584
Жодного дня без цієї намазки
Жодного дня без цієї намазки. Фото shuba.life

Її так приємно намазати на грінки чи крекери

Оселедець — не лише корисний та смачний, а й бюджетний продукт. Як правило, ми подаємо її як самостійну страву або додавати її до різних салатів. А якщо приготувати з неї намазку?

Такий паштет стане як чудовою намазкою для ранкових бутербродів, а якщо подати його в тарталетках — чудовою закускою на святковий стіл. Спробувавши, близькі та гості подумають, що ви подали бутерброди із червоною рибою. Рецептом такої намазки ділиться Shuba.

Як приготувати паштет з оселедця та плавленого сиру

Інгредієнти на 4 порції:

  • оселедець, філе — 100 г;
  • плавлений сир — 100 г;
  • морква — 2 шт.;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • цибуля зелена — 2 шт.;
  • кріп, пучок — 1 шт.;
  • очищені волоські горіхи — 30 г.

Спосіб приготування:

  1. Миємо і відварюємо моркву. Коли вона охолоне, чистимо від шкірки та нарізаємо кільцями.
  2. Кріп та зелену цибулю ретельно миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і довільно подрібнюємо. Часник чистимо і кожен зубчик ділимо на дві частини. Філе оселедця нарізаємо довільно, а волоські горіхи подрібнюємо.
  3. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера та ретельно перемішуємо на середній швидкості до однорідної маси.

Подаємо намазку з домашнім хлібом та насолоджуємось. Це надзвичайно смачно.