Смачний французький салатик: соковита страва з найпростіших інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
У цьому салаті відмінний баланс смаків
Ми ділились рецептом закуски "Чоловічий каприз". Тепер розповідаємо, як приготувати цікавий і легкий французький салат з яблуком та морквою.
У страві гармонійно поєднуються усі інгредієнти, доповнюють одне одного. Салат виходить ніжний, повітряний та дуже смачний. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".
Інгредієнти:
- Морква — 1 шт.
- Яйця — 4 шт.
- Сир твердий — 100 г
- Майонез — близько 100 г
- Яблуко — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. При бажанні її можна попередньо замочити в окропі на 15 хвилин, щоб прибрати гіркоту.
- Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Теж саме робимо з вареними круто яйцями.
- Моркву натираємо на дрібній тертці. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння і натираємо на великій тертці. Збризкуємо його соком лимона, щоб не потемніло.
- У кулінарне кільце, поставлене на тарілку, викладаємо шар цибулі. На цибулю викладаємо шар яблук.
- На яблука викладаємо шар яєць, посоливши їх до смаку. На яйця викладаємо шар моркви, посоливши її до смаку.
- Завершуємо шаром сиру. Повторюємо шарування ще раз. Прикрашаємо салат зеленню за бажанням.
Такий салатик можна подавати як самостійну страву або як закуску. Також ми розповідали, як дуже смачно засолити сало.