Смачний французький салатик: соковита страва з найпростіших інгредієнтів

Читать на русском
Автор

У цьому салаті відмінний баланс смаків

Ми ділились рецептом закуски "Чоловічий каприз". Тепер розповідаємо, як приготувати цікавий і легкий французький салат з яблуком та морквою.

У страві гармонійно поєднуються усі інгредієнти, доповнюють одне одного. Салат виходить ніжний, повітряний та дуже смачний. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".

Інгредієнти:

  • Морква — 1 шт.
  • Яйця — 4 шт.
  • Сир твердий — 100 г
  • Майонез — близько 100 г
  • Яблуко — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. При бажанні її можна попередньо замочити в окропі на 15 хвилин, щоб прибрати гіркоту.
  2. Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Теж саме робимо з вареними круто яйцями.
  3. Моркву натираємо на дрібній тертці. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння і натираємо на великій тертці. Збризкуємо його соком лимона, щоб не потемніло.
  4. У кулінарне кільце, поставлене на тарілку, викладаємо шар цибулі. На цибулю викладаємо шар яблук.
  5. На яблука викладаємо шар яєць, посоливши їх до смаку. На яйця викладаємо шар моркви, посоливши її до смаку.
  6. Завершуємо шаром сиру. Повторюємо шарування ще раз. Прикрашаємо салат зеленню за бажанням.

Такий салатик можна подавати як самостійну страву або як закуску. Також ми розповідали, як дуже смачно засолити сало.