Салат, який можна їсти мисками: легка дешева закуска з найпростіших продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Соковитий і свіжий салатик на кожен день
Ми розповідали, як приготувати дуже смачні та красиві млинці. Тепер ділимось рецептом апетитного і соковитого салату, який ідеально підійде на кожен день. Він прекрасно виручає в моменти, коли швидко потрібен апетитний перекус.
Продукти для нього потрібні прості і доступні, тож це чудовий варіант щоденної закуски, яку можна їсти мисками. Як її приготувати, розповіли на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- 150 г капусти
- 100 г моркви
- 150 г буряка
- 15 г цибулі
- 10 г зелені
- 2 ст. л. олії
- 1 дрібка солі
Спосіб приготування:
- Вибираємо молоду капусту, нарізаємо її тонкими смужками. Натираємо моркву на тертушці для корейської моркви.
- Таким же чином натираємо буряк. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями. Подрібнюємо зелень.
- Складаємо підготовлені овочі в салатник. Солимо до смаку.
- Заправляємо соняшниковою або оливковою олією. Перемішуємо і подаємо до столу.
Можна додати до салату інші овочі, які вам подобаються, наприклад, огірок або зелений салат. Також ми ділились рецептом дуже смачних лінивих пельменів.