Салат, який можна їсти мисками: легка дешева закуска з найпростіших продуктів

Читать на русском
Автор
16816
Закуска виходить бюджетною та хрусткою
Закуска виходить бюджетною та хрусткою. Фото 1 хвилина

Соковитий і свіжий салатик на кожен день

Ми розповідали, як приготувати дуже смачні та красиві млинці. Тепер ділимось рецептом апетитного і соковитого салату, який ідеально підійде на кожен день. Він прекрасно виручає в моменти, коли швидко потрібен апетитний перекус.

Продукти для нього потрібні прості і доступні, тож це чудовий варіант щоденної закуски, яку можна їсти мисками. Як її приготувати, розповіли на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 150 г капусти
  • 100 г моркви
  • 150 г буряка
  • 15 г цибулі
  • 10 г зелені
  • 2 ст. л. олії
  • 1 дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Вибираємо молоду капусту, нарізаємо її тонкими смужками. Натираємо моркву на тертушці для корейської моркви.
  2. Таким же чином натираємо буряк. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями. Подрібнюємо зелень.
  3. Складаємо підготовлені овочі в салатник. Солимо до смаку.
  4. Заправляємо соняшниковою або оливковою олією. Перемішуємо і подаємо до столу.

Можна додати до салату інші овочі, які вам подобаються, наприклад, огірок або зелений салат. Також ми ділились рецептом дуже смачних лінивих пельменів.