Запах літа та смак рибки: німці люблять поласувати незвичайним омлетом

Читать на русском
Автор

Відмінний спосіб забути про голод до обіду

Для любителів пишного омлету на сніданок ми приготували неймовірний рецепт. Сьогодні ми приготуємо страву із запахом літа та смаком риби.

Таким омлетом-запіканкою з тунцем та помідорами дуже люблять поласувати німці. Через десять хвилин ми приготуємо омлет, який не спробувати навіть у ресторані. Прекрасним рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати пиріг-омлет з тунцем у лаваші

Інгредієнти на 4 порції:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • тунець консервований – на свій смак;
  • рожевий томат – 1 шт.;
  • лаваш — 2 шт.;
  • сіль — 1/6 ч. л.;
  • перець чорний мелений – 1/6 ч. л.;
  • сир – 70 г;
  • зелень – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Яйця розбиваємо у різні тарілки. З тунця зливаємо олію. Помідор миємо та нарізаємо кубиками.
  2. На суху сковороду викладаємо лаваш і виливаємо на нього яйця. На яєчні білки викладаємо шматочки консервованого тунця, а між жовтками - шматочки помідора.
  3. Все солимо, перчимо, посипаємо дрібно нарізаною зеленню, тертим на великій тертці твердим сиром і вкриваємо другим листом лаваша. Накриваємо кришкою та готуємо 10 хвилин на мінімальному вогні.
  4. За допомогою лопатки перевертаємо омлет та готуємо ще 3 хвилини. За бажанням присипаємо омлет-запіканку натертим сиром, подрібненою зеленню та подаємо до столу.

А в Англії люблять поласувати омлетом з яблуками та сиром. Спробуйте, можливо, він сподобається і вам.