Запах літа та смак рибки: німці люблять поласувати незвичайним омлетом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відмінний спосіб забути про голод до обіду
Для любителів пишного омлету на сніданок ми приготували неймовірний рецепт. Сьогодні ми приготуємо страву із запахом літа та смаком риби.
Таким омлетом-запіканкою з тунцем та помідорами дуже люблять поласувати німці. Через десять хвилин ми приготуємо омлет, який не спробувати навіть у ресторані. Прекрасним рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати пиріг-омлет з тунцем у лаваші
Інгредієнти на 4 порції:
- яйця курячі – 4 шт.;
- тунець консервований – на свій смак;
- рожевий томат – 1 шт.;
- лаваш — 2 шт.;
- сіль — 1/6 ч. л.;
- перець чорний мелений – 1/6 ч. л.;
- сир – 70 г;
- зелень – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Яйця розбиваємо у різні тарілки. З тунця зливаємо олію. Помідор миємо та нарізаємо кубиками.
- На суху сковороду викладаємо лаваш і виливаємо на нього яйця. На яєчні білки викладаємо шматочки консервованого тунця, а між жовтками - шматочки помідора.
- Все солимо, перчимо, посипаємо дрібно нарізаною зеленню, тертим на великій тертці твердим сиром і вкриваємо другим листом лаваша. Накриваємо кришкою та готуємо 10 хвилин на мінімальному вогні.
- За допомогою лопатки перевертаємо омлет та готуємо ще 3 хвилини. За бажанням присипаємо омлет-запіканку натертим сиром, подрібненою зеленню та подаємо до столу.
А в Англії люблять поласувати омлетом з яблуками та сиром. Спробуйте, можливо, він сподобається і вам.