Найкраще, що можна зробити з крабових паличок — пиріг: приготуєте його за лічені хвилини

Читать на русском
Автор

Близькі викочуватимуться з-за столу

Як правило, ми готуємо з крабових паличок класичний салат. Сьогодні пропонуємо поекспериментувати!

Разом із "Бабусиними рецептами" ми приготуємо з крабових паличок… незвичайний пиріг. Додавши до них яйця, приправи, помідор та твердий сир, у нас вийде незвичайна страва. Подавати його можна до ситного сніданку або до перекусу. Також цей рецепт виручить у разі несподіваних гостей – адже готується страва швидко та виходить незвичайною.

Як приготувати крабовий пиріг

Інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • перець чорний мелений — щіпка;
  • помідор – 2 шт.;
  • твердий сир – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички розморожуємо, очищаємо від плівки та подрібнюємо на маленькі тонкі брусочки.
  2. До подрібнених паличок додаємо яйця, сіль та чорний перець. Все ретельно перемішуємо.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і рівномірно викладаємо крабову суміш. Обсмажуємо коржик з обох боків до золотистої скоринки.
  4. Помідори миємо, нарізаємо їх півкружочками та викладаємо зверху на коржик. Прикрашаємо все натертим сиром. Накриваємо кришкою та готуємо на повільному вогні 10 хвилин.

А якщо залишилися крабові палички — приготуйте з них чудовий рулет. Ви будете у захваті!