Найкраще, що можна зробити з крабових паличок — пиріг: приготуєте його за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9847
Близькі викочуватимуться з-за столу
Як правило, ми готуємо з крабових паличок класичний салат. Сьогодні пропонуємо поекспериментувати!
Разом із "Бабусиними рецептами" ми приготуємо з крабових паличок… незвичайний пиріг. Додавши до них яйця, приправи, помідор та твердий сир, у нас вийде незвичайна страва. Подавати його можна до ситного сніданку або до перекусу. Також цей рецепт виручить у разі несподіваних гостей – адже готується страва швидко та виходить незвичайною.
Як приготувати крабовий пиріг
Інгредієнти:
- крабові палички – 200 г;
- яйця – 3 шт.;
- сіль — щіпка;
- перець чорний мелений — щіпка;
- помідор – 2 шт.;
- твердий сир – 100 г
Спосіб приготування:
- Крабові палички розморожуємо, очищаємо від плівки та подрібнюємо на маленькі тонкі брусочки.
- До подрібнених паличок додаємо яйця, сіль та чорний перець. Все ретельно перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і рівномірно викладаємо крабову суміш. Обсмажуємо коржик з обох боків до золотистої скоринки.
- Помідори миємо, нарізаємо їх півкружочками та викладаємо зверху на коржик. Прикрашаємо все натертим сиром. Накриваємо кришкою та готуємо на повільному вогні 10 хвилин.
А якщо залишилися крабові палички — приготуйте з них чудовий рулет. Ви будете у захваті!