Готуємо, граючи: 15 хвилин — і паска на столі

Читати російською
Автор

Ні духовки, ні довгого вимішування

Традиційно до світлого Великодня багато кулінарів печуть пишні паски. Однак деякі не люблять метушню з тістом, замішування тіста та довге випікання.

У цьому випадку на допомогу прийде хитрий рецепт Today. Попри простоту та швидке приготування, паски вийдуть дуже пишними та неймовірно смачними.

Як приготувати паски в мікрохвильовій печі

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 75 г вершкового масла;
  • 35 мл рослинної олії без запаху;
  • 150 мл молока;
  • 1,5 ч. л. розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • цукати, родзинки або сухофрукти до смаку.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці міксером збиваємо яйця з цукром, ваніліном та щіпкою солі.
  2. В отриману масу відправляємо молоко, рослинну олію та розтоплене вершкове масло. Ретельно все перемішуємо, всипаємо борошно з розпушувачем.
  3. До тіста додаємо подрібнені сухофрукти або цукати, ще раз перемішуємо.
  4. Силіконові форми чи звичайні керамічні чашки змащуємо маслом, розливаємо до половини тісто.
  5. Випікаємо паски в мікрохвильовій печі по одній на повній потужності близько 4-5 хвилин. Чекаємо хвилину і тільки після цього дістаємо випічку.

Прикрашаємо паску великодньою глазур’ю. Вийде швидко, смачно та красиво.