Найсмачніший рецепт пісного плову знайдено: як приготувати його з капустою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудова альтернатива м'ясного плову
Плов — неймовірно смачна, ситна і поживна страва. Він неймовірно апетитний та ідеально підходить для вечері. Як приготувати смачнющий плов з куркою, ми вже розповідали раніше, а тепер ділимося, як поласувати ним у піст.
Рецептом смачного плову з капустою, поділилися на порталі "Порадниця". Це ідеальний варіант смачної вечері чи обіду, адже страва виходить дуже ароматною, смачною і ситною.
Як приготувати пісний плов
Інгредієнти:
- склянка рису;
- головка капусти;
- 2 морквини;
- 1 цибулина;
- сіль, перець на свій смак;
- олія, зелень.
Спосіб приготування:
- Дрібно шаткуємо капусту. Солимо її і тушкуємо до м’якості.
- Ставимо пательню з олією на вогонь. Очищаємо цибулю і моркву від шкірки. Нарізаємо цибулю кубиками і натираємо моркву.
- Смажимо цибулю до золотистості і додаємо моркву. Тушкуємо кілька хвилин до готовності.
- До овочів додаємо рис, сіль, перець, обсмажуємо кілька хвилин і заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності рису.
- Тушковану капусту змішуємо з рисом і посипаємо посипаною зеленню. Подаємо на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати плов з грибами. Ця пісна страва виходить неймовірно смачною.