Найсмачніший рецепт пісного плову знайдено: як приготувати його з капустою

Читать на русском
Автор
3914
Цей плов захочеться їсти щодня
Цей плов захочеться їсти щодня. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Чудова альтернатива м'ясного плову

Плов — неймовірно смачна, ситна і поживна страва. Він неймовірно апетитний та ідеально підходить для вечері. Як приготувати смачнющий плов з куркою, ми вже розповідали раніше, а тепер ділимося, як поласувати ним у піст.

Рецептом смачного плову з капустою, поділилися на порталі "Порадниця". Це ідеальний варіант смачної вечері чи обіду, адже страва виходить дуже ароматною, смачною і ситною.

Як приготувати пісний плов

Інгредієнти:

  • склянка рису;
  • головка капусти;
  • 2 морквини;
  • 1 цибулина;
  • сіль, перець на свій смак;
  • олія, зелень.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно шаткуємо капусту. Солимо її і тушкуємо до м’якості.
  2. Ставимо пательню з олією на вогонь. Очищаємо цибулю і моркву від шкірки. Нарізаємо цибулю кубиками і натираємо моркву.
  3. Смажимо цибулю до золотистості і додаємо моркву. Тушкуємо кілька хвилин до готовності.
  4. До овочів додаємо рис, сіль, перець, обсмажуємо кілька хвилин і заливаємо водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності рису.
  5. Тушковану капусту змішуємо з рисом і посипаємо посипаною зеленню. Подаємо на стіл.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати плов з грибами. Ця пісна страва виходить неймовірно смачною.