Зметуть за раз-два: простий рецепт картопляних кульок з сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ця проста страва може бути чудовою закускою на столі
Смачно поїсти люблять всі, а от готувати — не так багато людей. Хочеться не витрачати на цей процес багато часу та сил. Щоб не заморочуватися, можете приготувати смачні кульки з печінки тріски. Є ще одна швидка закуска, яка вам точно сподобається.
Популярний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво часто ділиться зі своїми підписниками — рецептами смачних страв. Цього разу він розповів, як готувати картопляні кульки з сиром.
Інгредієнти
- Картопля — 300 г.;
- моцарела — 40 г.;
- твердий сир — 50 г.;
- харчовий крохмаль — 2 ст. л.;
- петрушка;
- сіль перець — за смаком;
- яйце — 1 шт.;
- часник — 2 зубці;
- кукурудзяні пластівці — 100 г.
Спосіб приготування
- Почистіть картоплю, помийте та відваріть її. Зробіть пюре на воді.
- Додайте до пюре сіль, перець, зелень, крохмаль та твердий сир, подрібнений на терці. Ретельно перемішайте, аби сформувалась однорідна маса.
- Зробіть кульки та всередині начиніть їх моцарелою.
- Збийте у тарілці яйце та витисніть туди подрібнений часник.
- Кульки треба обмочити в яйці, а після цього — в кукурудзяних пластівцях.
- Їх потрібно смажити у фритюрі десь 2-3 хвилини. Смачного!
Нещодавно "Телеграф" розповідав рецепт пирога з тунцем і цибулею. Підготуйте борошно, яйця, розпушувач, консервований тунець, варені яйця та цибулю.