Зметуть за раз-два: простий рецепт картопляних кульок з сиром

Читати російською
Автор

Ця проста страва може бути чудовою закускою на столі

Смачно поїсти люблять всі, а от готувати — не так багато людей. Хочеться не витрачати на цей процес багато часу та сил. Щоб не заморочуватися, можете приготувати смачні кульки з печінки тріски. Є ще одна швидка закуска, яка вам точно сподобається.

Популярний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво часто ділиться зі своїми підписниками — рецептами смачних страв. Цього разу він розповів, як готувати картопляні кульки з сиром.

Інгредієнти

  • Картопля — 300 г.;
  • моцарела — 40 г.;
  • твердий сир — 50 г.;
  • харчовий крохмаль — 2 ст. л.;
  • петрушка;
  • сіль перець — за смаком;
  • яйце — 1 шт.;
  • часник — 2 зубці;
  • кукурудзяні пластівці — 100 г.

Спосіб приготування

  1. Почистіть картоплю, помийте та відваріть її. Зробіть пюре на воді.
  2. Додайте до пюре сіль, перець, зелень, крохмаль та твердий сир, подрібнений на терці. Ретельно перемішайте, аби сформувалась однорідна маса.
  3. Зробіть кульки та всередині начиніть їх моцарелою.
  4. Збийте у тарілці яйце та витисніть туди подрібнений часник.
  5. Кульки треба обмочити в яйці, а після цього — в кукурудзяних пластівцях.
  6. Їх потрібно смажити у фритюрі десь 2-3 хвилини. Смачного!

Нещодавно "Телеграф" розповідав рецепт пирога з тунцем і цибулею. Підготуйте борошно, яйця, розпушувач, консервований тунець, варені яйця та цибулю.