Ідеально до великоднього столу: яскравий салатик зі свинини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Навіть не помітите, коли він зник зі столу
Цей святковий салатик точно сподобається всім гостям і вони навіть проситимуть у вас рецепт. Часи, коли салати заправляли майонезом, давно пройшли, тому цей соус неймовірно смачний і ідеально поєднується з м’ясом. А раніше ми розповідали, як приготувати смачнющий салат з пекінки.
Цікавим рецептом поділилися на ProstoWay. Цей салатик стане яскравою прикрасою великоднього столу або смачним і ситним обідом для всієї сім’ї.
Як приготувати салат з м’яса і червоного перцю
Інгредієнти:
- м’ясо (свинина, яловичина або курятина);
- червоний перець;
- фіолетова цибуля;
- помідори;
- консервована кукурудза;
- кунжут;
- паприка;
- сіль, перець — на свій смак;
- часник — кілька зубчиків;
- петрушка/кінза — ½ пучка;
- соєвий соус — 2 ст. л.;
- гірчиця в зернах — 1 ст. л.;
- олія.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізаємо смужками, довжиною 8-10 см. Розігріваємо пательню з олією і обсмажуємо м’ясо. Викладаємо на паперовий рушник.
- Коли м’ясо охолоне, перекладаємо його у глибоку миску. Додаємо сіль та перець.
- Цибулю і солодкий перець нарізаємо соломкою, а томати — півкільцями, але дістаємо середину. Додаємо кукурудзу і обсмажений кунжут.
- Вичавлюємо часник і дрібно нарізану зелень. Переходимо до заправки.
- Соєвий соус і гірчицю в зернах перемішуємо в окремій мисочці. Додаємо до салату.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з моркви. Ми поділилися швидким і простим рецептом.