Ідеально до великоднього столу: яскравий салатик зі свинини

Читать на русском
Автор
4484
Смачний і красивий салатик
Смачний і красивий салатик. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Навіть не помітите, коли він зник зі столу

Цей святковий салатик точно сподобається всім гостям і вони навіть проситимуть у вас рецепт. Часи, коли салати заправляли майонезом, давно пройшли, тому цей соус неймовірно смачний і ідеально поєднується з м’ясом. А раніше ми розповідали, як приготувати смачнющий салат з пекінки.

Цікавим рецептом поділилися на ProstoWay. Цей салатик стане яскравою прикрасою великоднього столу або смачним і ситним обідом для всієї сім’ї.

Як приготувати салат з м’яса і червоного перцю

Інгредієнти:

  • м’ясо (свинина, яловичина або курятина);
  • червоний перець;
  • фіолетова цибуля;
  • помідори;
  • консервована кукурудза;
  • кунжут;
  • паприка;
  • сіль, перець — на свій смак;
  • часник — кілька зубчиків;
  • петрушка/кінза — ½ пучка;
  • соєвий соус — 2 ст. л.;
  • гірчиця в зернах — 1 ст. л.;
  • олія.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо нарізаємо смужками, довжиною 8-10 см. Розігріваємо пательню з олією і обсмажуємо м’ясо. Викладаємо на паперовий рушник.
  2. Коли м’ясо охолоне, перекладаємо його у глибоку миску. Додаємо сіль та перець.
  3. Цибулю і солодкий перець нарізаємо соломкою, а томати — півкільцями, але дістаємо середину. Додаємо кукурудзу і обсмажений кунжут.
  4. Вичавлюємо часник і дрібно нарізану зелень. Переходимо до заправки.
  5. Соєвий соус і гірчицю в зернах перемішуємо в окремій мисочці. Додаємо до салату.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з моркви. Ми поділилися швидким і простим рецептом.