Цікава закуска з крабових паличок: ви забудете про майонезні салати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Дуже смачна закуска
Ми розповідали, як приготувати апетитні вареники з копченим сиром. Тепер ділимось рецептом цікавої закуски з крабових паличок.
Вона така смачна, що з паличок будете готувати тільки цей салат, і забудете про салати з майонезом. Рецептом поділились на Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Крабові палички — 500 г
- Олія рослинна — 70-80 мл
- Сік половини лимона
- Паприка (пластівці) — 1 ч. л.
- Ароматні трави (чебрець, базилік, орегано) — 0,5 ч. л.
- Петрушка сушена — 0,5 ч. л.
- Часник — 1 зубчик
- сіль, чорний і гострий перець
Спосіб приготування:
- Розморозьте крабові палички, якщо вони заморожені. Розгорніть кожну паличку вздовж і викладіть їх "стопочкою" на дощечку.
- Наріжте палички на тонкі смужки. Перекладіть смужки в миску.
- У глибокій мисці змішайте рослинну олію, лимонний сік, паприку, ароматні трави, сушену петрушку і подрібнений часник. Додайте сіль, чорний перець і гострий перець.
- Залийте палички маринадом і акуратно перемішайте, щоб вони рівномірно просочилися. Накрийте миску харчовою плівкою або кришкою і поставте в холодильник на 12 годин (або на ніч).
Замариновані "крабові смужечки" готові до подачі! Їх можна подавати як закуску до святкового столу або як легку вечерю. Якщо ж шукаєте літній десерт, зверніть увагу на рецепт полуничного пирога.