Знадобиться два яйця та трохи капусти: проста страва на вечерю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такий ситний омлет дуже просто готується
Ми розповідали, як смачно приготувати кабачки. Тепер ділимось рецептом чудової страви з капусти.
Омлет з капустою — дуже поживна і проста у виконанні страва. Вона ідеальна, якщо терміново знадобилась вечеря, а сил і часу довго стояти на кухні немає. З мінімального набору інгредієнтів виходить ароматна, соковита страва з рум'яною скоринкою. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 300 г капусти
- 2 яйця
- 1 ч. л. солі
- 3 ст. л. борошна
- зелена цибуля (за бажанням)
- олія
Спосіб приготування:
- Тонко наріжте 300 г свіжої капусти. Перекладіть нарізану капусту в миску. Додайте 2 яйця, 1 ч. л. солі та 3 ст. л. борошна.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти. За бажанням додайте чорний мелений перець, дрібно нарізану зелену цибулю та свіжий кріп.
- Розігрійте олію на сковороді. Викладіть капустяну суміш на сковороду і розрівняйте її рівномірним шаром. За бажанням посипте насінням кунжуту.
- Накрийте сковороду кришкою і готуйте капустяний омлет на слабкому вогні протягом 10 хвилин. За допомогою тарілки обережно переверніть омлет і готуйте його ще 10 хвилин під закритою кришкою.
Готовий омлет перекладіть на тарілку, розріжте на порційні шматки. Також ми розповідали, як можна просто і швидко приготувати пиріг з полуницею.