Знадобиться два яйця та трохи капусти: проста страва на вечерю

Читати російською
Автор

Такий ситний омлет дуже просто готується

Ми розповідали, як смачно приготувати кабачки. Тепер ділимось рецептом чудової страви з капусти.

Омлет з капустою — дуже поживна і проста у виконанні страва. Вона ідеальна, якщо терміново знадобилась вечеря, а сил і часу довго стояти на кухні немає. З мінімального набору інгредієнтів виходить ароматна, соковита страва з рум'яною скоринкою. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 300 г капусти
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 3 ст. л. борошна
  • зелена цибуля (за бажанням)
  • олія

Спосіб приготування:

  1. Тонко наріжте 300 г свіжої капусти. Перекладіть нарізану капусту в миску. Додайте 2 яйця, 1 ч. л. солі та 3 ст. л. борошна.
  2. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. За бажанням додайте чорний мелений перець, дрібно нарізану зелену цибулю та свіжий кріп.
  3. Розігрійте олію на сковороді. Викладіть капустяну суміш на сковороду і розрівняйте її рівномірним шаром. За бажанням посипте насінням кунжуту.
  4. Накрийте сковороду кришкою і готуйте капустяний омлет на слабкому вогні протягом 10 хвилин. За допомогою тарілки обережно переверніть омлет і готуйте його ще 10 хвилин під закритою кришкою.

Готовий омлет перекладіть на тарілку, розріжте на порційні шматки. Також ми розповідали, як можна просто і швидко приготувати пиріг з полуницею.