Знадобиться два яйця та трохи капусти: проста страва на вечерю

Читать на русском
Автор
857
Страва проста, але дуже поживна
Страва проста, але дуже поживна. Фото shuba.life

Такий ситний омлет дуже просто готується

Ми розповідали, як смачно приготувати кабачки. Тепер ділимось рецептом чудової страви з капусти.

Омлет з капустою — дуже поживна і проста у виконанні страва. Вона ідеальна, якщо терміново знадобилась вечеря, а сил і часу довго стояти на кухні немає. З мінімального набору інгредієнтів виходить ароматна, соковита страва з рум'яною скоринкою. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 300 г капусти
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 3 ст. л. борошна
  • зелена цибуля (за бажанням)
  • олія

Спосіб приготування:

  1. Тонко наріжте 300 г свіжої капусти. Перекладіть нарізану капусту в миску. Додайте 2 яйця, 1 ч. л. солі та 3 ст. л. борошна.
  2. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. За бажанням додайте чорний мелений перець, дрібно нарізану зелену цибулю та свіжий кріп.
  3. Розігрійте олію на сковороді. Викладіть капустяну суміш на сковороду і розрівняйте її рівномірним шаром. За бажанням посипте насінням кунжуту.
  4. Накрийте сковороду кришкою і готуйте капустяний омлет на слабкому вогні протягом 10 хвилин. За допомогою тарілки обережно переверніть омлет і готуйте його ще 10 хвилин під закритою кришкою.

Готовий омлет перекладіть на тарілку, розріжте на порційні шматки. Також ми розповідали, як можна просто і швидко приготувати пиріг з полуницею.