Злетять зі столу найпершими: чим нафарширувати печериці

Читать на русском
Автор

Чудова гаряча закуска на святковий стіл

Печериці — одні із найбільш популярних грибів на українському ринку. Їх можна потушкувати з картоплею, посмажити, замаринувати або нафарширувати.

Рецептом останніх ми сьогодні й хочемо поділитися. А опублікувати його на Instagram-сторінці "naumenko.vitaa".

Як нафарширувати гриби

Інгредієнти:

  • печериці – 6 шт.;
  • філе – 200 г;
  • моцарела – 200 г;
  • вершки 20% – 200 мл;
  • сіль, спеції;

Спосіб приготування:

  1. З печериць дістати ніжки та нарізати їх.
  2. Філе дрібно нарізати.
  3. Обсмажити ніжки грибів та філе до випаровування рідини.
  4. Додати спеції, вершки та моцарелу, потримати на плиті до загустіння.
  5. Печериці викласти у форму, начинити їх вершковою начинкою.
  6. Відправити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
  7. За 10 хвилин до кінця приготування дістати.
  8. Посипати моцарелою та відправити у духовку ще на 10 хвилин.

Раніше ми писали, як правильно мити гриби. Мало хто знає, як це правильно робити.