Злетять зі столу найпершими: чим нафарширувати печериці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудова гаряча закуска на святковий стіл
Печериці — одні із найбільш популярних грибів на українському ринку. Їх можна потушкувати з картоплею, посмажити, замаринувати або нафарширувати.
Рецептом останніх ми сьогодні й хочемо поділитися. А опублікувати його на Instagram-сторінці "naumenko.vitaa".
Як нафарширувати гриби
Інгредієнти:
- печериці – 6 шт.;
- філе – 200 г;
- моцарела – 200 г;
- вершки 20% – 200 мл;
- сіль, спеції;
Спосіб приготування:
- З печериць дістати ніжки та нарізати їх.
- Філе дрібно нарізати.
- Обсмажити ніжки грибів та філе до випаровування рідини.
- Додати спеції, вершки та моцарелу, потримати на плиті до загустіння.
- Печериці викласти у форму, начинити їх вершковою начинкою.
- Відправити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
- За 10 хвилин до кінця приготування дістати.
- Посипати моцарелою та відправити у духовку ще на 10 хвилин.
Раніше ми писали, як правильно мити гриби. Мало хто знає, як це правильно робити.