Ситні котлетки без жодного грама м’яса: смачно, просто, бюджетно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ділимось простим рецептом, яких легко відтворити
Ми розповідали, як смачно приготувати кабачок у сирному клярі. Тепер ділимось рецептом апетитних котлет, який не обійдеться без цього сезонного овоча.
Це дуже смачні та ситні котлети без жодного грама м’яса. Вони готуються з кабачків і рису. Ця страва не лише економна, адже потребує мінімум інгредієнтів, але й дуже апетитна. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 2 зелених цукіні
- 1-2 склянки рису
- 1-2 цибулини
- 1 яйце
- 50 г сиру чеддер або моцарела
- 1 червоний солодкий перець
- чорний мелений перець, сіль до смаку
- 3 ст. л. борошна (30 г)
- рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
- Очистіть кабачки від шкірки. Натріть їх на терці. Викладіть терту масу в марлю і добре відіжміть, щоб видалити зайву рідину.
- Промийте рис холодною водою. Залийте його водою та відваріть до готовності.
- У великій мисці з'єднайте терті кабачки, зварений рис, терту цибулю, яйце, тертий сир, подрібнений червоний перець, чорний перець і сіль. Добре перемішайте всі інгредієнти.
- З отриманої маси сформуйте котлети. Обваляйте їх у борошні.
- Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте котлети з обох боків до золотистої скоринки.
Готові кабачково-рисові котлети подавайте зі сметаною, йогуртом, улюбленим соусом або просто зі свіжою зеленню. Також ми розповідали, як приготувати апетитний полуничний пиріг.