Знаменита закуска з баклажанів: цей "Тещин язик" зникне зі столу першим

Читати російською
Автор

Таку закуску найсмачніше подавати теплою

Ми ділились рецептом апетитної фаршированої курячої шийки. Тепер розповідаємо, як приготувати знамениту хрустку закуску з баклажанів — рулетики "Тещин язик".

Простий, швидкий, неймовірно смачний рецепт — він підкорить навіть найвибагливіших гурманів. Ці хрусткі рулетики з пікантним соусом зникнуть зі столу за лічені хвилини. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • панірувальні сухарі
  • борошно
  • 2 яйця
  • сіль
  • 2-3 столові ложки майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • 1 лист салату
  • 2-3 помідори

Спосіб приготування:

  1. Наріжте баклажани поздовжними слайсами товщиною близько 0,5 см. Візьміть три тарілки: в одну насипте панірувальні сухарі, в іншу — борошно, а в третій збийте яйця з щіпкою солі.
  2. Обваляйте кожен слайс баклажана спочатку в борошні, потім у яйці, а потім у сухарях. Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору.
  3. Викладіть готові баклажани на паперові рушники, щоб видалити зайву олію. Поки вони трохи охолоджуються, змішайте майонез з подрібненим часником.
  4. Змастіть кожен слайс баклажана соусом з одного боку. Викладіть на баклажан лист салату, а зверху — тонко нарізані помідори. Загорніть баклажан рулетиком.

Подавайте "Тещин язик" з баклажанів до столу, поки він ще теплий. Ця хрустка закуска стане окрасою будь-якого застілля. Також ми ділились рецептом апетитної кабачкової ікри.