Знаменита закуска з баклажанів: цей "Тещин язик" зникне зі столу першим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Таку закуску найсмачніше подавати теплою
Ми ділились рецептом апетитної фаршированої курячої шийки. Тепер розповідаємо, як приготувати знамениту хрустку закуску з баклажанів — рулетики "Тещин язик".
Простий, швидкий, неймовірно смачний рецепт — він підкорить навіть найвибагливіших гурманів. Ці хрусткі рулетики з пікантним соусом зникнуть зі столу за лічені хвилини. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- панірувальні сухарі
- борошно
- 2 яйця
- сіль
- 2-3 столові ложки майонезу
- 2 зубчики часнику
- 1 лист салату
- 2-3 помідори
Спосіб приготування:
- Наріжте баклажани поздовжними слайсами товщиною близько 0,5 см. Візьміть три тарілки: в одну насипте панірувальні сухарі, в іншу — борошно, а в третій збийте яйця з щіпкою солі.
- Обваляйте кожен слайс баклажана спочатку в борошні, потім у яйці, а потім у сухарях. Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору.
- Викладіть готові баклажани на паперові рушники, щоб видалити зайву олію. Поки вони трохи охолоджуються, змішайте майонез з подрібненим часником.
- Змастіть кожен слайс баклажана соусом з одного боку. Викладіть на баклажан лист салату, а зверху — тонко нарізані помідори. Загорніть баклажан рулетиком.
Подавайте "Тещин язик" з баклажанів до столу, поки він ще теплий. Ця хрустка закуска стане окрасою будь-якого застілля. Також ми ділились рецептом апетитної кабачкової ікри.