Знаменита закуска з баклажанів: цей "Тещин язик" зникне зі столу першим

Читать на русском
Автор
Хрусткі та апетитні рулетики
Хрусткі та апетитні рулетики. Фото Unian.net

Таку закуску найсмачніше подавати теплою

Ми ділились рецептом апетитної фаршированої курячої шийки. Тепер розповідаємо, як приготувати знамениту хрустку закуску з баклажанів — рулетики "Тещин язик".

Простий, швидкий, неймовірно смачний рецепт — він підкорить навіть найвибагливіших гурманів. Ці хрусткі рулетики з пікантним соусом зникнуть зі столу за лічені хвилини. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • панірувальні сухарі
  • борошно
  • 2 яйця
  • сіль
  • 2-3 столові ложки майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • 1 лист салату
  • 2-3 помідори

Спосіб приготування:

  1. Наріжте баклажани поздовжними слайсами товщиною близько 0,5 см. Візьміть три тарілки: в одну насипте панірувальні сухарі, в іншу — борошно, а в третій збийте яйця з щіпкою солі.
  2. Обваляйте кожен слайс баклажана спочатку в борошні, потім у яйці, а потім у сухарях. Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору.
  3. Викладіть готові баклажани на паперові рушники, щоб видалити зайву олію. Поки вони трохи охолоджуються, змішайте майонез з подрібненим часником.
  4. Змастіть кожен слайс баклажана соусом з одного боку. Викладіть на баклажан лист салату, а зверху — тонко нарізані помідори. Загорніть баклажан рулетиком.

Подавайте "Тещин язик" з баклажанів до столу, поки він ще теплий. Ця хрустка закуска стане окрасою будь-якого застілля. Також ми ділились рецептом апетитної кабачкової ікри.