Не пийте пиво просто так — приготуйте коктейль: рецепт напою "Мічелада"

Читать на русском
Автор

Цитрусова кислинка ідеально підкреслюють смак світлого пива

До дня пива, що святкують в усьому світі у першу п'ятницю останнього літнього місяця, пивомани збираються разом, п'ють хмільний напій чи готують страви на основі нього. Цьогоріч день пива припадає на 2 серпня, тож можна приготувати рибу у пивному клярі, цибулеві кільця чи навіть спекти печиво.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом напою на основі пива, а саме — коктейлю "Мічелада". Готується він просто та подобається багатьом, інформують на порталі "shuba".

Як приготувати коктейль "Мічелада"

Інгредієнти:

  • світле пиво — 330 мл;
  • сік томатний — 25 мл;
  • соус Tabasco;
  • лайм;
  • соєвий соус темний — 2 ч. л.;
  • сіль — за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Краєчки пивного келиха змастити часточкою лайма та задекорувати сіллю.
  2. Влити в келих холодний томатний сік, вичавити сік одного лайма, додати табаско та соєвий соус, перемішати..
  3. Тонкою цівкою влити охолоджене пиво, за бажанням ще раз перемішати.
  4. Подавати без трубочки, пити маленькими ковтками.

Раніше ми писали, як приготувати кабачки у пивному клярі. Цей рецепт вам точно сподобається.