Не пийте пиво просто так — приготуйте коктейль: рецепт напою "Мічелада"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цитрусова кислинка ідеально підкреслюють смак світлого пива
До дня пива, що святкують в усьому світі у першу п'ятницю останнього літнього місяця, пивомани збираються разом, п'ють хмільний напій чи готують страви на основі нього. Цьогоріч день пива припадає на 2 серпня, тож можна приготувати рибу у пивному клярі, цибулеві кільця чи навіть спекти печиво.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом напою на основі пива, а саме — коктейлю "Мічелада". Готується він просто та подобається багатьом, інформують на порталі "shuba".
Як приготувати коктейль "Мічелада"
Інгредієнти:
- світле пиво — 330 мл;
- сік томатний — 25 мл;
- соус Tabasco;
- лайм;
- соєвий соус темний — 2 ч. л.;
- сіль — за смаком;
Спосіб приготування:
- Краєчки пивного келиха змастити часточкою лайма та задекорувати сіллю.
- Влити в келих холодний томатний сік, вичавити сік одного лайма, додати табаско та соєвий соус, перемішати..
- Тонкою цівкою влити охолоджене пиво, за бажанням ще раз перемішати.
- Подавати без трубочки, пити маленькими ковтками.
Раніше ми писали, як приготувати кабачки у пивному клярі. Цей рецепт вам точно сподобається.