Таких точно не купити: як приготувати конвертики з яблуками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачно їсти з кавою або чаєм
До Яблучного Спасу, який цьогоріч святкують 6 серпня, господині намагаються готувати смачні страви з яблуками. Зокрема, можна зварити компот, приготувати корисні "Яблучні хмаринки" чи спекти "Шарлотку".
Сьогодні ми пропонуємо приготувати конвертики з яблуками. Вони виходять надзвичайно смачними, переконують на YouTube-каналі "Лілія Цвіт".
Як приготувати конвертики з яблуками
Інгредієнти:
Тісто:
- борошно — 330 г;
- масло — 200 г;
- сметана — 140 г;
Начинка:
- яблука — 5-6 шт.;
- цукор — 120 г;
- манка — 20 г;
- кориця — 1/4 ч.л;
Спосіб приготування:
- Яблука почистити, нарізати кубиками, викласти на сковорідку.
- Додати цукор, тушкувати на невеликому вогні до м'якості яблук та випаровування рідини.
- Додати манку та корицю, перемішати та залишити охолоджуватися до кімнатної температури.
- Тим часом приготувати тісто. Для цього масло перетерти з борошном.
- Додати сметану, перемішати, замісити тісто, покласти на годину в холодильник.
- Тісто розкотити качалкою товщиною 2-3 мм, обрізати зайві краї.
- Розрізати тісто на квадратики розміром 8х8 см.
- Викласти начинку на тісто, защипнути протилежні краї та розплюснути.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати тарт татен з яблуками. Випічка легко готується та швидко з'їдається.