Можна готувати хоч щодня
До Яблучного Спасу, який цьогоріч святкують 6 серпня, зовсім не обов'язково виготовляти складні страви. Натомість можна спекти "Шарлотку", приготувати десерт "Пухкі хмаринки" або посмажити яблука у клярі.
Так страву можна подати до кави на сніданок або ж перекусити. А поділилися рецептом на Facebook-сторінці "Рецепти моєї бабусі".
Як приготувати яблука у клярі
Інгредієнти:
- солодкі яблука — 1 кг;
- молоко — півтори склянки;
- борошно — 1 склянка;
- ванільний цукор — 1 пак.;
- яйця — 2 шт.;
- олія для смаження;
Спосіб приготування:
- Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину і порізати кружальцями.
- Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
- Додати молоко, перемішати.
- Додати борошно, перемішати, залишити на 30 хвилин.
- Кружальця яблук занурювати по черзі у тісто і смажити на розігрітій з олією сковороді до золотистості.
- Ще теплими посипати цукром або пудрою.
Раніше ми писали, як приготувати конвертики з яблуками. Таких точно в магазині не купити.