Згадаєте дитинство: як приготувати яблука у клярі

Читать на русском
Автор
Смачний десерт нашвидкуруч
Смачний десерт нашвидкуруч. Фото 1000.menu

Можна готувати хоч щодня

До Яблучного Спасу, який цьогоріч святкують 6 серпня, зовсім не обов'язково виготовляти складні страви. Натомість можна спекти "Шарлотку", приготувати десерт "Пухкі хмаринки" або посмажити яблука у клярі.

Так страву можна подати до кави на сніданок або ж перекусити. А поділилися рецептом на Facebook-сторінці "Рецепти моєї бабусі".

Як приготувати яблука у клярі

Інгредієнти:

  • солодкі яблука — 1 кг;
  • молоко — півтори склянки;
  • борошно — 1 склянка;
  • ванільний цукор — 1 пак.;
  • яйця — 2 шт.;
  • олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Яблука почистити від шкірки, вирізати серцевину і порізати кружальцями.
  2. Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
  3. Додати молоко, перемішати.
  4. Додати борошно, перемішати, залишити на 30 хвилин.
  5. Кружальця яблук занурювати по черзі у тісто і смажити на розігрітій з олією сковороді до золотистості.
  6. Ще теплими посипати цукром або пудрою.

Раніше ми писали, як приготувати конвертики з яблуками. Таких точно в магазині не купити.