Візьміть кабачки, лимон та часник: такої закуски ви ще не пробували

Читати російською
Автор

Готується швидко, виходить ситно

Якщо ви вже приготували кабачкові оладки, запекли їх човниками та навіть зварили варення, ми пропонуємо приготувати ще одну смачну закуску з цього овочу. Готується вона просто, а подавати можна навіть у піст.

Достатньо лише взяти улюблений овоч та спеції та запекти. А рецептом з нами поділилися на порталі "lady day".

Як приготувати кабачки з часником та паприкою

Інгредієнти:

  • кабачки — 2 шт.;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • копчена паприка — 1 ч. л.;
  • ароматна олія — 2 ст. л.;
  • часник — 3 зуб.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки ретельно промити та обсушити.
  2. Нарізати півкільцями, товщиною 2-3 см.
  3. Викласти кабачки в миску, додати сіль, паприку, полити лимоном.
  4. Додати розчавлені ножем зубчики часнику та олію.
  5. Перемішати та залишити маринуватися на 10 хв.
  6. Викласти кабачки на застелене пергаментом деко з пергаментом та запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 20 хв (режим нагрів верх-низ).
  7. Подавати гарячими з улюбленим соусом.

Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплі, горошку та моркви по-корейськи. Він виходить смачним та ситним.