Ідеальна до шашлику: як смачно замаринувати фіолетову цибулю

Читать на русском
Автор

Ідеальне доповнення до шашлику чи салатів

Сезон шашликів у самому розпалі, а отже — актуальними залишаються й закуски до нього. Зокрема, чудовим доповненням до м'яса є нашвидкуруч мариновані огірочки, салат з помідорів чи мариновані печериці.

Не варто ігнорувати й фіолетову цибулю, яка, як ніщо інше пасує до м'яса. Окрім шашлику її можна використовувати до інших закусок та салатів. Рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "albinaaabo".

Як замаринувати фіолетову цибулю

Інгредієнти на літрову банку:

  • окріп;
  • сіль – 3 ч. л.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • оцет яблучний – 200 мл;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити та нарізати півкільцями.
  2. Викласти цибулю у банку об’ємом 1 літр.
  3. Туди ж додати сіль, цукор та оцет.
  4. Залити банку до країв окропом.
  5. Закрити банку кришкою та залишити на 3-4 години.

Раніше ми публікували рецепт пасти зі вчорашнім шашликом. Ця страва вас точно здивує.