Ідеальна до шашлику: як смачно замаринувати фіолетову цибулю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальне доповнення до шашлику чи салатів
Сезон шашликів у самому розпалі, а отже — актуальними залишаються й закуски до нього. Зокрема, чудовим доповненням до м'яса є нашвидкуруч мариновані огірочки, салат з помідорів чи мариновані печериці.
Не варто ігнорувати й фіолетову цибулю, яка, як ніщо інше пасує до м'яса. Окрім шашлику її можна використовувати до інших закусок та салатів. Рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "albinaaabo".
Як замаринувати фіолетову цибулю
Інгредієнти на літрову банку:
- окріп;
- сіль – 3 ч. л.;
- цукор – 3 ст. л.;
- оцет яблучний – 200 мл;
Спосіб приготування:
- Цибулю почистити та нарізати півкільцями.
- Викласти цибулю у банку об’ємом 1 літр.
- Туди ж додати сіль, цукор та оцет.
- Залити банку до країв окропом.
- Закрити банку кришкою та залишити на 3-4 години.
Раніше ми публікували рецепт пасти зі вчорашнім шашликом. Ця страва вас точно здивує.