Розкішний пиріг з одного яйця та кількох яблук: кинула те, що було в холодильнику, а результат — неперевершений!

Читать на русском
Автор

Рецепт чудового яблучного десерту

Домашня випічка — це завжди апетитно. Ми ділились рецептом сирного пирога. Тепер розповідаємо, як приготувати чудовий десерт на сковороді з яблук.

Навіть духовка не знадобиться, адже цей пиріг легко готується на сковороді. "Телеграф" ділиться простим рецептом з того, що легко знайдеться в холодильнику.

Інгредієнти:

  • 2-3 яблука
  • 80 г цукру
  • 1 ч. л. кориці
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 яйце
  • 130 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • 180 г сметани або густого білого йогурту

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте сковороду з вершковим маслом. Наріжте яблука на невеликі шматочки, видаліть серцевину.
  2. Обсмажте яблука на сковороді до золотистого кольору. На середині приготування потрібно додати цукор, корицю та лимонний сік.
  3. У мисці збийте яйце з цукром і ванільним цукром до пишної маси. Додайте сметану або йогурт і добре перемішайте.
  4. Просійте борошно з розпушувачем і поступово додайте до яєчної суміші. Перекладіть на сковороду, змащену вершковим маслом.
  5. Викладіть обсмажені яблука на тісто, рівномірно розподіливши їх по поверхні. Накрийте сковороду кришкою і готуйте на середньому вогні близько 15 хвилин, або до готовності тіста.

Переверніть десерт на тарілку за допомогою пласкої тарілки більшого діаметру, ніж у сковороди. Також ми ділились рецептом апетитної страви з тушонки.