Розкішний пиріг з одного яйця та кількох яблук: кинула те, що було в холодильнику, а результат — неперевершений!
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рецепт чудового яблучного десерту
Домашня випічка — це завжди апетитно. Ми ділились рецептом сирного пирога. Тепер розповідаємо, як приготувати чудовий десерт на сковороді з яблук.
Навіть духовка не знадобиться, адже цей пиріг легко готується на сковороді. "Телеграф" ділиться простим рецептом з того, що легко знайдеться в холодильнику.
Інгредієнти:
- 2-3 яблука
- 80 г цукру
- 1 ч. л. кориці
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 яйце
- 130 г борошна
- 1 пакетик розпушувача
- 180 г сметани або густого білого йогурту
Спосіб приготування:
- Розігрійте сковороду з вершковим маслом. Наріжте яблука на невеликі шматочки, видаліть серцевину.
- Обсмажте яблука на сковороді до золотистого кольору. На середині приготування потрібно додати цукор, корицю та лимонний сік.
- У мисці збийте яйце з цукром і ванільним цукром до пишної маси. Додайте сметану або йогурт і добре перемішайте.
- Просійте борошно з розпушувачем і поступово додайте до яєчної суміші. Перекладіть на сковороду, змащену вершковим маслом.
- Викладіть обсмажені яблука на тісто, рівномірно розподіливши їх по поверхні. Накрийте сковороду кришкою і готуйте на середньому вогні близько 15 хвилин, або до готовності тіста.
Переверніть десерт на тарілку за допомогою пласкої тарілки більшого діаметру, ніж у сковороди. Також ми ділились рецептом апетитної страви з тушонки.