Замініть один інгредієнт — і борщ стане тільки смачнішим: один овоч в "борщовому наборі" псує смак страви
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Цей продукт лише псує смак страви
Борщ – це не просто страва, це ціла культура. Його смак залежить від великої кількості деталей. Ми розповідали, чим замінити оцет у страві. Тепер ділимось порадою, яка може здивувати багатьох. Річ у тім, що один продукт, який багато хто вважає важливим, насправді не дуже там потрібен.
Це може здивувати, але мова йде про картоплю. Вона абсолютно не потрібна в борщі! Вважається, що картопля робить страву ситнішою, однак насправді вона "забиває" смак борщу, роблячи його менш яскравим, насиченим та оригінальним. "Телеграф" розповідає про це детально.
Чому варто спробувати борщ без картоплі?
- Відсутність картоплі дозволяє повною мірою розкритися смаку інших овочів, зокрема буряка, моркви та капусти.
- Такий борщ буде менш калорійним і легшим для шлунка.
- Борщ без картоплі – це відмінний спосіб здивувати своїх гостей і додати різноманітності в сімейне меню.
Як приготувати борщ без картоплі?
Принцип приготування борщу без картоплі залишається незмінним. Головне – це якісні продукти та правильна послідовність їх додавання. Якщо ви все ж хочете додати ситний компонент, зверніть увагу на бобові — квасоля, горох, сочевиця додадуть борщу білка і наситять його.
Спробуйте приготувати борщ без картоплі і ви переконаєтесь, що це страва може бути ще смачнішою і різноманітнішою. Також ми ділились рецептом вдалого холодного борщу.