Для найсмачнішого борщу не потрібен оцет: чим замінити, щоб смак став неймовірним

Читать на русском
Автор
3127
Так ваш борщ буде найсмачнішим
Так ваш борщ буде найсмачнішим. Фото pexels.com

Як готувати червоний борщ без оцту

Ми розповідали, що зробити з голубцями, щоб страва вийшла вдвічі смачнішою. Тепер ділимось секретами приготування особливо смачного борщу.

Особливість хорошого червоного борщу — це не лише його смак, а й насичений, яскравий колір. Зазвичай для такого ефекту додають оцет, однак є й інші варіанти. Разом із Pixelinform розповідаємо про кулінарні секрети, які допоможуть зберегти насичений червоний колір борщу без оцту.

Сік лимона

Для гарного ефекту достатньо буде чайної ложки на каструлю. Важливо — не додавайте сік лимона в каструлю з борщем. Обробіть ним вже готові буряки перед тим, як додати їх до страви.

Лимонна кислота

Додайте трохи лимонної кислоти в процесі приготування буряка, щоб зберегти колір борщу. Її потрібно зовсім трохи — не переборщіть з продуктом, щоб не зіпсувати смак всієї страви.

Томатна паста

Використовуйте якісну томатну пасту, яка допоможе зберегти колір борщу. Обсмажте її разом з буряками і протушкуйте все разом до готовності буряків. Додавайте суміш на останньому етапі приготування борщу.

Завдяки цим простим порадам ви зможете приготувати ароматний та красивий червоний борщ без оцту, який порадує вас та ваших близьких. Також ми розповідали, як приготувати смачні та красиві деруни.