Знадобиться одне яйце і кілька яблук: дешеве "ліниве" печиво, що виходить неймовірно смачним (відео)

Читати російською
Автор

Чудовий рецепт лінивої домашньої випічки

Яблука восени активно використовуються в домашній випічці. Ми розповідали, як вони допоможуть приготувати найсмачніший шоколадний пиріг. Тепер поділимось рецептом апетитного лінивого печива з яблучною начинкою.

Це печиво "Хризантема" готується з готового листового тіста, тож рецепт можна повторити буквально за кілька хвилин. Як його приготувати, розповіли на кулінарному ютуб-каналі "Дрібка Щастя".

Інгредієнти:

  • 4 яблука
  • 300 г листкового тіста
  • 1 яйце
  • цукор, кориця, цукрова пудра — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Яблука потрібно ретельно помити та нарізати кільцями товщиною приблизно 7-10 мм. З кожного кружальця вирізаємо серединку — це зручно робити кришечкою від пляшки або ножем.
  2. Тісто необхідно розморозити перед використанням. Відрізаємо необхідну кількість, притрушуємо борошном і тоненько розкочуємо.
  3. Тісто необхідно нарізати тоненькими смужками шириною приблизно 7-10 мм. Кожен шматочок яблука по колу обмотуємо тістом.
  4. Яблучні хризантеми викладаємо на деко, застелене пергаментом. Виделкою збиваємо одне яйце та змащуємо ним усі яблука. Посипаємо їх корицею та цукром.
  5. Ставимо деко у попередньо розігріту духовку. При 180 градусах випікаємо до золотистості, це приблизно 30 хвилин.

Готові "Хризантеми" викладаємо на тарілку, присипаємо цукровою пудрою і смакуємо. Також ми розповідали, як приготувати на сніданок солодку вівсянку "Рафаелло".