Закуска "Мандаринки": простий рецепт для новорічного столу

Читать на русском
Автор
834
  • 35 хв

    Приготування

  • 3

    порції

Погодьтеся, що уявити Новий рік без мандаринок неможливо, адже їхній солодкий аромат давно став символом зимових свят. Але ми пропонуємо внести у святкове меню особливу нотку та приготувати закуску, яка зовні нагадує ці помаранчеві плоди. Закуска "Мандаринки" готується з яєць, твердого плавленого сиру та часнику в яскравій морквяній "оболонці". Ця оригінальна страва не лише здивує гостей своїм виглядом, а й порадує приємним смаком.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Натріть сир і варені яйця на тертці. Подрібніть часник. Очистіть відварену моркву і також натріть на дрібній тертці.

  2. Змішайте всі інгредієнти, крім моркви, та заправте майонезом.

  3. Сформуйте мандаринки вологими руками. Зробіть у середині мандаринок невелике заглиблення.

  4. Викладіть мандаринки на блюдо або дощечку та приберіть у морозильну камеру на 15 хвилин.

  5. Дістаньте підморожені мандаринки, змочіть руки в олії та робіть з моркви млинці. Загорніть мандаринки в морквяні млинці.

Як і з чим подавати

Подавайте закуску на гарній пласкій тарілці. Перед цим прикрасьте кожну "Мандаринку" листочком петрушки. Ця закуска добре поєднується з м'ясними нарізками. Також до неї можна подати келих білого сухого вина.

Смачного!