Закуска "Мандаринки": простий рецепт для новорічного столу
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 832
-
35 хв
Приготування
-
3
порції
-
Погодьтеся, що уявити Новий рік без мандаринок неможливо, адже їхній солодкий аромат давно став символом зимових свят. Але ми пропонуємо внести у святкове меню особливу нотку та приготувати закуску, яка зовні нагадує ці помаранчеві плоди. Закуска "Мандаринки" готується з яєць, твердого плавленого сиру та часнику в яскравій морквяній "оболонці". Ця оригінальна страва не лише здивує гостей своїм виглядом, а й порадує приємним смаком.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
до смаку
-
до смаку
-
2 шт
-
150 г
-
100 г
-
4 - 5 шт
-
2 шт
-
Петрушка свіжа для прикрашання
до смаку
Етапи приготування
-
Натріть сир і варені яйця на тертці. Подрібніть часник. Очистіть відварену моркву і також натріть на дрібній тертці.
-
Змішайте всі інгредієнти, крім моркви, та заправте майонезом.
-
Сформуйте мандаринки вологими руками. Зробіть у середині мандаринок невелике заглиблення.
-
Викладіть мандаринки на блюдо або дощечку та приберіть у морозильну камеру на 15 хвилин.
-
Дістаньте підморожені мандаринки, змочіть руки в олії та робіть з моркви млинці. Загорніть мандаринки в морквяні млинці.
Як і з чим подавати
Подавайте закуску на гарній пласкій тарілці. Перед цим прикрасьте кожну "Мандаринку" листочком петрушки. Ця закуска добре поєднується з м'ясними нарізками. Також до неї можна подати келих білого сухого вина.
Смачного!