Простий десерт: пончики із грушею

Читать на русском
Автор
20
  • 20 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Ласощі, які припадуть до душі і дорослим, і дітям. Готується просто та відносно швидко.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

У приготовлену каструлю влити молоко, додати вершкове масло|мастило| і поставити на плиту. Прогрівати суміш доти, поки олія не розтане.Потім знімаємо з вогню. Трохи охолоджуємо.Вводимо в молоко дріжджі. Яйця збиваємо з цукром та щіпкою солі. Додаємо в каструлю з молоком і маслом, перемішуємо, насипаємо борошно, що просіює. Тісто місимо доти, доки воно не почне відлипати від рук.Миску змащуємо олією, викладаємо в нього тісто, накриваємо плівкою і ставимо в тепле місце на 2 години.Груші миємо, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.Тісто розкочуємо і вирізаємо з нього кружечки, у середину кладемо грушу, присипаємо цукром, ліпимо пончики.У каструлі розігріваємо олію і смажимо пончики до золотистого кольору.

Як і з чим подавати

Подавайте до чаю або з компотом. Смачного!