-
20 хв
Приготування
-
6
порцій
Ласощі, які припадуть до душі і дорослим, і дітям. Готується просто та відносно швидко.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
4 шт.
-
1,5 ст.
-
3 ст.
-
2 ст.л.
-
3 шт.
-
200 г
-
30 г
-
1,5 ч.л.
-
щепотка
Спосіб приготування
У приготовлену каструлю влити молоко, додати вершкове масло|мастило| і поставити на плиту. Прогрівати суміш доти, поки олія не розтане.Потім знімаємо з вогню. Трохи охолоджуємо.Вводимо в молоко дріжджі. Яйця збиваємо з цукром та щіпкою солі. Додаємо в каструлю з молоком і маслом, перемішуємо, насипаємо борошно, що просіює. Тісто місимо доти, доки воно не почне відлипати від рук.Миску змащуємо олією, викладаємо в нього тісто, накриваємо плівкою і ставимо в тепле місце на 2 години.Груші миємо, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.Тісто розкочуємо і вирізаємо з нього кружечки, у середину кладемо грушу, присипаємо цукром, ліпимо пончики.У каструлі розігріваємо олію і смажимо пончики до золотистого кольору.Як і з чим подавати
Подавайте до чаю або з компотом. Смачного!