Медовий торт з персиками

Читать на русском
Автор
47
  • 1 г

    Приготування

  • 1

    порція

Цей торт готується дуже швидко та легко. Він може бути як повсякденним варіантом до чаю, так і до святкового столу.

Якщо ви шукаєте простий, але чудовий десерт, цей рецепт медовика з персиками – саме те, що вам потрібно. Цей торт готується дуже швидко і легко, а його ніжний медовий смак чудово поєднується із солодкістю персиків.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Включаємо духовку на 180 ° С і доки вона розігрівається, робимо тісто.

  2. Яйця збиваємо із цукром. Потім додаємо мед, розм’якшене вершкове масло, просіяне борошно і розпушувач. Усе збиваємо до однорідності.

  3. Деко застилаємо папером для випічки. Змащувати нічим не треба. Викладаємо тісто і розрівнюємо ложкою на все деко. Випікаємо 20 хвилин.

  4. Поки печеться корж, дрібно нарізаємо персики. Сироп із банки не виливаємо, він нам знадобиться для просочення коржів.

  5. Знімаємо пергамент, поки корж гарячий. Обрізаємо по краю 1-1,5 см та розрізаємо корж на 2 половинки. Протикаємо вилкою і просочуємо сиропом з персиків (6-7 столових ложок на кожен корж).

  6. Далі готуємо крем: збиваємо вершки із цукровою пудрою.

  7. Змащуємо кремом перший корж та викладаємо персики. Кладемо зверху другий корж і змащуємо весь торт кремом. Корочки подрібнюємо у блендері та посипаємо торт.

Як і з чим подавати

Такий тортик відмінно підходить до чаю чи кави. Смачного!