Медовий торт з персиками

Читать на русском
Автор
Медовий торт з персиками
  • 1 г

    Приготування

  • 1

    порція

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Цей торт – універсальні ласощі, які прикрасять як звичайне чаювання, так і святкове гуляння.

Якщо ви хочете здивувати близьких незвичайним десертом, медовик із персиками – ідеальний вибір. Ніжний медовий аромат коржів чудово гармонує із соковитими персиками, створюючи неповторний смак.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Включаємо духовку на 180 ° С і доки вона розігрівається, робимо тісто.

  2. Яйця збиваємо із цукром. Потім додаємо мед, розм’якшене вершкове масло, просіяне борошно і розпушувач. Усе збиваємо до однорідності.

  3. Деко застилаємо папером для випічки. Змащувати нічим не треба. Викладаємо тісто і розрівнюємо ложкою на все деко. Випікаємо 20 хвилин.

  4. Поки печеться корж, дрібно нарізаємо персики. Сироп із банки не виливаємо, він нам знадобиться для просочення коржів.

  5. Знімаємо пергамент, поки корж гарячий. Обрізаємо по краю 1-1,5 см та розрізаємо корж на 2 половинки. Протикаємо вилкою і просочуємо сиропом з персиків (6-7 столових ложок на кожен корж).

  6. Далі готуємо крем: збиваємо вершки із цукровою пудрою.

  7. Змащуємо кремом перший корж та викладаємо персики. Кладемо зверху другий корж і змащуємо весь торт кремом. Корочки подрібнюємо у блендері та посипаємо торт.

Як і з чим подавати медовик з персиками

Перед подачею дайте настоятися торту в холодильнику кілька годин, щоб коржі просочилися кремом, і смак став більш насиченим. Нарізайте десерт гострим ножем, щоб шматочки вийшли рівними та акуратними. Подавайте медовик на красивій тарілці або блюді, щоб підкреслити його святковий вигляд.

Медовик з персиками відмінно підходить до чаю, кави або навіть келиху шампанського.

Смачного!