
-
1 г
Приготування
-
1
порція
Цей торт – універсальні ласощі, які прикрасять як звичайне чаювання, так і святкове гуляння.
Якщо ви хочете здивувати близьких незвичайним десертом, медовик із персиками – ідеальний вибір. Ніжний медовий аромат коржів чудово гармонує із соковитими персиками, створюючи неповторний смак.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 стакан
-
3 ст. л.
-
1 ч. л.
-
3 ст. л.
-
125 г
-
1 шт.
-
2 стакана
-
300 г
-
1 банка
Етапи приготування
-
Включаємо духовку на 180 ° С і доки вона розігрівається, робимо тісто.
-
Яйця збиваємо із цукром. Потім додаємо мед, розм’якшене вершкове масло, просіяне борошно і розпушувач. Усе збиваємо до однорідності.
-
Деко застилаємо папером для випічки. Змащувати нічим не треба. Викладаємо тісто і розрівнюємо ложкою на все деко. Випікаємо 20 хвилин.
-
Поки печеться корж, дрібно нарізаємо персики. Сироп із банки не виливаємо, він нам знадобиться для просочення коржів.
-
Знімаємо пергамент, поки корж гарячий. Обрізаємо по краю 1-1,5 см та розрізаємо корж на 2 половинки. Протикаємо вилкою і просочуємо сиропом з персиків (6-7 столових ложок на кожен корж).
-
Далі готуємо крем: збиваємо вершки із цукровою пудрою.
-
Змащуємо кремом перший корж та викладаємо персики. Кладемо зверху другий корж і змащуємо весь торт кремом. Корочки подрібнюємо у блендері та посипаємо торт.
Як і з чим подавати медовик з персиками
Перед подачею дайте настоятися торту в холодильнику кілька годин, щоб коржі просочилися кремом, і смак став більш насиченим. Нарізайте десерт гострим ножем, щоб шматочки вийшли рівними та акуратними. Подавайте медовик на красивій тарілці або блюді, щоб підкреслити його святковий вигляд.
Медовик з персиками відмінно підходить до чаю, кави або навіть келиху шампанського.
Смачного!