Підсмажка зі свинини: смачно та просто

Читать на русском
Автор
2203
  • 35 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Підсмажка — улюблена багатьма страва зі свинини, яку дуже легко приготувати.

Мало хто відмовиться від порції соковитих шматочків свинини, приготованих з цибулею, часником та томатною пастою до рум’яної скоринки. Завдяки тушкуванню м’ясо виходить м’яким і ароматним, а соус — густим і пікантним. Підсмажку можна готувати як для сімейного обіду або вечері, так і як частування для гостей. Пропонуємо вам покроковий рецепт цієї смачної страви.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Свинину наріжте соломкою.

Цибулю очистіть і наріжте пір’ям.

Очистіть та подрібніть часник.

Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте цибулю, постійно помішуючи.

Змістіть цибулю на край сковороди.

У центр викладіть нарізане м’ясо.

Цибулю викладіть поверх м’яса.

Додайте сіль з перцем.

Розмішайте м’ясо із цибулею.

Обсмажуйте м’ясо до того часу, поки воно стане рівномірного кольору.

Коли м’ясо набуде необхідного кольору – додайте томатну пасту та подрібнений часник.

Розмішайте вміст сковороди.

Доведіть до кипіння і зніміть сковороду з вогню.

Як і з чим подавати

Підсмажку можна подати з картопляним пюре, гречкою, рисом або макаронами. Також вона відмінно поєднується зі свіжими овочами, салатом з огірків та зелені. З напоїв до підсмажки можна подати квас, морс або домашній томатний сік.

Смачного!