Підсмажка зі свинини: смачно та просто

Читать на русском
Автор
2203
Підсмажка зі свинини: смачно та просто
  • 35 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Підсмажка — улюблена багатьма страва зі свинини, яку дуже легко приготувати.

Мало хто відмовиться від порції соковитих шматочків свинини, приготованих з цибулею, часником та томатною пастою до рум’яної скоринки. Завдяки тушкуванню м’ясо виходить м’яким і ароматним, а соус — густим і пікантним. Підсмажку можна готувати як для сімейного обіду або вечері, так і як частування для гостей. Пропонуємо вам покроковий рецепт цієї смачної страви.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Свинину наріжте соломкою.

Як приготувати підсмажку зі свинини - простий рецепт

Цибулю очистіть і наріжте пір’ям.

Рецепт підсмажки свинини — класичний рецепт

Очистіть та подрібніть часник.

Піджарка зі свинини — покроковий рецепт

Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте цибулю, постійно помішуючи.

Піджарка зі свинини — покроковий рецепт з фото

Змістіть цибулю на край сковороди.

Покроковий рецепт підсмажки зі свинини

У центр викладіть нарізане м’ясо.

Як готувати підсмажку — покроковий рецепт з фото

Цибулю викладіть поверх м’яса.

Рецепт підсмажки — покрокова інструкція

Додайте сіль з перцем.

Простий рецепт підсмажки зі свинини — як готувати

Розмішайте м’ясо із цибулею.

Скільки смажити свинину з цибулею — простий рецепт

Обсмажуйте м’ясо до того часу, поки воно стане рівномірного кольору.

Як приготувати підсмажку — покроковий рецепт

Коли м’ясо набуде необхідного кольору – додайте томатну пасту та подрібнений часник.

Що додати до піджарки — рецепт зі свинини

Розмішайте вміст сковороди.

Підсмажка зі свинини — рецепт з фото приготування

Доведіть до кипіння і зніміть сковороду з вогню.

Підсмажка зі свинини — покроковий фото рецепт

Як і з чим подавати

Підсмажку можна подати з картопляним пюре, гречкою, рисом або макаронами. Також вона відмінно поєднується зі свіжими овочами, салатом з огірків та зелені. З напоїв до підсмажки можна подати квас, морс або домашній томатний сік.

Смачного!