-
35 хв
Приготування
-
5
порцій
-
Підсмажка — улюблена багатьма страва зі свинини, яку дуже легко приготувати.
Мало хто відмовиться від порції соковитих шматочків свинини, приготованих з цибулею, часником та томатною пастою до рум’яної скоринки. Завдяки тушкуванню м’ясо виходить м’яким і ароматним, а соус — густим і пікантним. Підсмажку можна готувати як для сімейного обіду або вечері, так і як частування для гостей. Пропонуємо вам покроковий рецепт цієї смачної страви.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
400 г
-
0.5 ч. л.
-
100 г
-
3 ст. л.
-
100 г
-
0.5 ч. л.
-
2 шт
Спосіб приготування
Свинину наріжте соломкою.
Цибулю очистіть і наріжте пір’ям.
Очистіть та подрібніть часник.
Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте цибулю, постійно помішуючи.
Змістіть цибулю на край сковороди.
У центр викладіть нарізане м’ясо.
Цибулю викладіть поверх м’яса.
Додайте сіль з перцем.
Розмішайте м’ясо із цибулею.
Обсмажуйте м’ясо до того часу, поки воно стане рівномірного кольору.
Коли м’ясо набуде необхідного кольору – додайте томатну пасту та подрібнений часник.
Розмішайте вміст сковороди.
Доведіть до кипіння і зніміть сковороду з вогню.
Як і з чим подавати
Підсмажку можна подати з картопляним пюре, гречкою, рисом або макаронами. Також вона відмінно поєднується зі свіжими овочами, салатом з огірків та зелені. З напоїв до підсмажки можна подати квас, морс або домашній томатний сік.
Смачного!