Впораєтеся за три хвилини: як приготувати смачну та корисну намазку з авокадо

Читать на русском
Автор
194
  • 20 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 171 Ккал

    / 100 гр

Заморський фрукт авокадо давно уже не э новинкою на полицях українських супермаркетів. Господині додають його до салатів, готують смачні закуски, їдять просто так з бутербродами з червоною рибою та яйцем на сніданок. А сьогодні ми хочемо поділитися рецептом просто та смачної намазки з авокадо. Вона швидко готується та неодмінно сподобається близьким.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Авокадо почистити від шкірки, викласти шматочками в блендер.

  2. Фету нарізати великими шматками, викласти у блендер.

  3. Додати мед, олію, сік лимона і улюблену зелень, перебити до однорідності.

  4. Викласти масу в зручну ємність, полити рослинною олією і додати зелень, сушені томати та цибулю — за бажанням.

Як і з чим подавати

Найкраще страва смакує з підсмаженим хлібом до сніданку чи як перекус.

Смачного!

Раніше ми ділилися лайфхаком, як можна "дозріти" авокадо всього за дві хвилини. Завдяки цій хитрощі проблем з вибором фрукта не виникатиме.