Впораєтеся за три хвилини: як приготувати смачну та корисну намазку з авокадо
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
20 хв
Приготування
-
4
порції
-
171 Ккал
/ 100 гр
Заморський фрукт авокадо давно уже не э новинкою на полицях українських супермаркетів. Господині додають його до салатів, готують смачні закуски, їдять просто так з бутербродами з червоною рибою та яйцем на сніданок. А сьогодні ми хочемо поділитися рецептом просто та смачної намазки з авокадо. Вона швидко готується та неодмінно сподобається близьким.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 шт.
-
1 ч. л.
-
0,5 ч. л.
-
50 мл
-
100 г
Етапи приготування
-
Авокадо почистити від шкірки, викласти шматочками в блендер.
-
Фету нарізати великими шматками, викласти у блендер.
-
Додати мед, олію, сік лимона і улюблену зелень, перебити до однорідності.
-
Викласти масу в зручну ємність, полити рослинною олією і додати зелень, сушені томати та цибулю — за бажанням.
Як і з чим подавати
Найкраще страва смакує з підсмаженим хлібом до сніданку чи як перекус.
Смачного!
Раніше ми ділилися лайфхаком, як можна "дозріти" авокадо всього за дві хвилини. Завдяки цій хитрощі проблем з вибором фрукта не виникатиме.